23 Aralık 2010 Perşembe

Elma Sarayından çikolata ve karamel kaplı elma şekeri

Elma Sarayı
Sevgilinize sıradışı hediye almak çok zordur. Geleneksel hediyeler her zaman işe yaramaz. Bazen farklı etki yaratacak bir hediye gerekir. Hele hele onun kalbini kırdıysanız gönlünü almak çok zordur. İşte burada belki üzerinde “Seni seviyorum” ifadesi yazan ya da kendi isminin üzerine yazıldığı bir karamel ve çikolata kaplı bir elma şekeri durumu kurtarabilir belki.
Karamel ve çikolata kaplı elma şekeri nerelerde devreye girebilir?
Evlilik yıldönümü hediyesi mi dersiniz ,arkadaşınızın doğum günü hediyesi mi dersiniz, yılbaşı hediyesi mi, öğretmeninize öğretmenler günü hediyesi mi ,anneler günü hediyesi mi, babalar günü hediyesi mi, bir parti ya da eğlence hediyesi mi, işyeri çalışanlarınıza yapacağınız bir sürpriz mi dersiniz, diğer firmalara yapacağınız bir jest mi dersiniz…Elma Sarayında herçeşit sürpriz hediyelik armağanlar için çeşit çeşit ürünlerimiz sizleri beklemektedir.
Tebrik ve kutlamalarda hediye verme insanlar üzerinde daha da bir kalıcı etki bırakır. Kalıcı tadların ve lezzetlerin adresi Elma Sarayının değişik ürünleri kalıcı etkiyi daha da sağlamlaştıracağından hiç şüphemiz yoktur.
Evliliklerde alışılagelmiş olarak dağıtılan nikah şekeri nin yerine Elma Sarayı nın enfes çikolata ve karamel kaplı elma şekeri ni dağıttığınızda misafirlerin yüzündeki o gülümsemeyi, tebessümü asla unutamayacaksınız.
Elma Sarayındaki hediyelik şekerler her yaştaki insanlara hitap etmektedir. Yaş sınırımız yoktur. Çocuk hediyesi, kız çocuk hediyesi, erkek çocuk hediyesi,karne hediyesi, abi hediyesi , abla hediyesi, anne hediyesi, baba hediyesi, akraba hediyesi,amca hediyesi, dayı hediyesi, hala hediyesi, teyze hediyesi,dede hediyesi…hangi yaş grubuna isterseniz Elma Sarayı sizler için çikolata ve karamel kaplı sayısız çeşitleri ile sizler için  hazırdır.
Bayramlar da da yanınızdayız..ramazan bayramı, kurban bayramı, 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı,30ağustos zafer bayramı,19 mayıs atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramı, 29 Ekim cumhuriyet bayramı , sevgililer günü , babalar  günü, anneler günü, öğretmenler haftası, öğretmenler günü...gibi bayramlarımızda da  Elma Sarayının Çikolata ve Karamel kaplı elma şekerleri sizlerin yanında.


Elma Sarayının lezzetli karamel ve çikolata kaplı elma şekeri yılbaşı organizasyonu , yılbaşı eğlencesi, yılbaşı hediyesi, sevgililer günü, öğretmenler günü, öğretmenler haftası, anneler günü , babalar günü, sevgiliye, terfi,tayin,tebrik, yıldönümü, geçmiş olsun, açılış hediyesi, nikah şekeri, bebek görme, bebek hediyesi, erkek bebek, kız bebek, taraftar, taraftar hediyesi, fenerbahçe, galatasaray, beşiktaş, trabzon, bursa futbol takımları logoları ile,ana okulu, kreş, çocuk yuvası,resimli fotoğraflı toplu siparişler, yaş günü organizasyonları, sünnet düğünü,mezuniyet kutlamaları, hediyelik sepet olarak parti hediyesi,siyasi partiler logosu,promosyon, ev görme hediyesi, kreş ve anaokulu etkinlikleri, vakıf dernek etkinlikleri, I love You, seni seviyorum, aşkım,canım, birtanem, doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğdun, canım arkadaşım, canım babam, resim foto ve bu şekilde özel mesajlarınızı da yazdırabilirsiniz.

Yurt dışında birçok ülkede caramel apples, caramel candy, caramel candy apples, gourmet caramel apples, chocolate apples, gift baskets, business gifts diye adlandırılan ürünlerin Türkiyede ki adresi Elma Sarayıdır.

Elma şekeri nerede? Türkiyede elma şekeri nerede? Karamel ve çikolata kaplı elma şekeri nerede?Logolu elma şekeri nerede?
Hediye çikolatalı elma şekeri nerede? lolipop nerede? pamuk şeker nerede? çikolatalı stick nerede? bonibon kaplı elma şekeri nerede? kuruyemiş kaplı elma şekeri nerede? hepsi Türkiye de Elma Sarayında
Elma sarayı, çikolata ve karamel kaplı elma şekerlerini siz güzide insanımıza sunmaktan büyük bir gurur duymaktadır. Saygılarımızla

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder